Ara

Çevrenin Ekonomik,sosyal ve kültürel özellikleri dikkate alınarak öğrencilerin ilgi ve yetenekleri göz önünde tutularak öğrenci kulüpleri kuruldu.

COVID-19 SÜRECİNDE EĞİTİM-ÖĞRETİMİ ETKİLEYEN GÜNCEL SORUNLAR

YÖGEP kapsamında Covid-19 sürecinde eğitim-öğretimi etkileyen güncel sorunları,uzaktan eğitim sürecinde meslektaş dayanışmasını, ruhsal ve fiziksel sağlığın korunması konularını öğretmenlerimizle ve velilerimizle değerlendirdik.

Ara

Akademik başarıyı arttırmak, öğrencilerle birebir ilgilenmek için koçluk sistemi uygulandı.5.6.7. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik deneme sınavları yapıldı

Dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

Ekm

Okulumuz Evliya Çelebi İmam Hatip Ortaokulunda  okul proje komisyonu oluşturulmuştur.

Haz

dogm.meb.gov.tr, religiouseducation.meb.gov.tr, dinogretimi.meb.gov.tr, dkab.meb.gov.tr, dinogretimiokullar.meb.gov.tr, hafiz.meb.gov.tr, dogm.eba.gov.tr  web sitelerinin incelenmesi.