Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Süleyman CAN okulumuzu yaptığı ziyaret ile onurlandırdı. Yaptığı ziyaret ile okulumuz işleyişi hakkında kendisine gerekli bilgiler verilerek ziyaretini tamamladı. Sn. Müdürümüz, Eğitim-Öğretim yılımızın ikinci döneminde de başarılarımızın devamını diledi.

Ock

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem değerlendirme toplantımızı yaptık.

Ock

2017-2018 Eğitim- Öğretim Yılı 1. dönem Destekleme ve Yetiştirme kurslarımızın verimliliği konusunda toplantımız

Ock

Son zamanlarda gündemden düşmeyen Kudüs hakkında, Dinimiz ve Milletimiz için Kudüs şehrinin önemi ve tarihi hakkında öğrencilerimiz ile söyleşilerimiz devam ediyor.

Ock

Okulumuz dersliklerinin kapıları, İş güvenliği ve öğrenci yaralanmalarını engelleme kapsamında güvenli kilit sistemleri ile yenilendi.

Ock

Mesleki Gelişim kapsamında gönüllü öğrencilere imamet ve müezzinlik , kız öğrencilerimizin de namaz alışkanlığı kazanması için DKAB ve Meslek öğretmenleri eşliğinde namaz kılmaları uygulamalarımız devam etmektedir.

Ock

Tarihte yer almış Milli ve Dini kültür öncüsü şahsiyetlerin tabloları panolarımızda ve okul duvarlarımızda yerlerini aldı.

Ock

İzmir EBA´da İmam Hatip Okulları Meslek dersleri Portalı tanıtımı kapsamında, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz ve Meslek dersleri öğretmenlerimize portalın tanıtımı yapıldı.