May

Aylardır  İsrail zulmü altında olan, uygulanan abluka nedeniyle yiyecek sıkıntısı çeken Gazzeli kardeşlerimiz için 26 Nisan 2024 tarihinde  okulumuzda  tavuklu pilav etkinliği düzenlendi. Yardım için toplanan meblağ  AFAD aracılığıyla Gazze'ye gönderildi. Etkinliğimize destek veren öğrenci, öğretmen, velilerimimiz,  ilçe milli eğitim müdürümüz ve ilçe  şube müdürlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okul müdürü eğitim içeriğini ve uygulamalarını izlemek ve değerlendirmek, öğretim birlikteliğini sağlamak amacıyla derslere girdi.

Nis

Koridor panoları özlü söz, şiir ve edebiyatla ilgili çeşitli etkinliklerle donatılarak edebiyat sokağı oluşturulur.

Şbt

Tartışarak Anlaşıyoruz münazara etkinliği.

Şbt

Okulumuzda öğrencilierimize yönelik Dikkat ve Odaklanmaya yönelik motivasyon çalışmaları Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından yapıldı.

Şbt

Okul İçerisindeki İki Sınıf ve Okul Kütüphanesi, Ders Saati Bitiminden 17. 00'a Kadar Öğrencilerimizin Kullanımına Açık Tutulur ve Öğrencilerimizin Gerekli Araştırmaları Yapabilmesi İçin İnternete Ulaşımları Sağlanır.

Eğitim Ortamları ve Fiziki Alanların Geliştirilmesi

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Mesleki Uygulama Esasları çerçevesinde; Kur'an-ı Kerim, Hitabet ve Meslekî Uygulama dersleri kapsamında öğrencilerin imam hatiplik, müezzinlik, vaizlik ve Kur'an kursu öğreticiliği uygulamaları meslek dersleri öğretmenlerinin etkin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ara

Çevrenin Ekonomik,sosyal ve kültürel özellikleri dikkate alınarak öğrencilerin ilgi ve yetenekleri göz önünde tutularak öğrenci kulüpleri kuruldu.